fbpx

Zakaj pilates?

Pilates mi je rešil življenje

Verjetno sedaj razmišljate – kaj je to kakšen doktor ali misli na vadbo?
Definitivno vadba – pilates. Doktor? Hmm, morda nekoč, sedaj še ni moj čas.

Ženska sem. Ženske se spopadamo s stresom in spremembami v življenju tako, da se povezujemo, imamo svojo mrežo drugih žensk, s katerimi delimo del življenja. Roko dam v ogenj, da vse veste o čem govorim.
Pred leti sem sama šla skozi eno takšno, meni izjemno težko situacijo. Rešil me je pilates. Vsaka ura, kjer sem bila obkrožena s samimi čudovitimi dušami žensk, ki čeprav se med seboj ne poznamo zelo dobro, mi je pomagala, da sem lažje preživela dan. Vsako srečanje mi je dalo upanje za naprej.

”To lahko opišem samo kot občutek sončnih žarkov, ki nežno ljubkujejo srce in ga celijo.”

Hvala vam drage dame, da me takrat niste pustile na cedilu in ste vztrajale z menoj.

Zakaj sedaj to pišem? Ker želim, da veste, da kakršen koli problem imate, boste nanj vsaj tisto uro v dnevu pozabile. Morda boste s kakšno udeleženko navezale stik in dobile novo mrežo ljudi, ki vam bodo stali ob strani, našle novo pot naprej ali dobile idejo kako nadaljevati.

Ne sadimo rožic. Se pa med vadbo povežemo v čudoviti optimistični energiji. Telesa včasih ne zmorejo vsega, smo pa po vadbi izjemno sproščene, polne energije in dobrega občutka.

Še zmeraj oklevaš? Poglej urnik in se vpiši v novičke. Pridi(-te) pogledat na vadbo in se same odločite ali smo tista dobra energija, ki jo sedaj potrebujete.

p.s.: Pilates ni čudežna tabletka, ki bo izbrisal vse probleme, je pa način sprostitve, obdane smo s pozitivno energijo in zaradi tega lažje in bolj realno ocenimo nastalo situacijo.

P.s.s: če imate izziv, ki mu same niste kos, se naročite na coaching, lahko vam pomagam.

Podpis Petra

Vam je vsebina všeč? Pustite komentar...