Dobrodošli v spletnih straneh Petrinpilates.si. S spletno stranjo upravlja podjetje 3B global LLC, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Za vse uporabnike veljajo v nadaljevanju navedeni splošni pogoji, ki jih je potrebno upoštevati. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo v UAE. V primeru, da se z navedenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran zapustite. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Petrinpilates.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče. Uporabnik je vsak, ki uporablja pilates portal: petrinpilates.si. Podatki o ponudniku, so na voljo na povezavi: https://www.petrinpilates.si/o-nas-petrin-pilates-maribor/

Cene in plačilni pogoji

Vse objavljene cene so v EUR. Cene veljajo za nakup preko spletnih strani Petrinpilates.si in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Načini plačila v spletni trgovini Petrinpilates.si

Plačilo izbranega blaga je možno poravnati s plačilnimi karticami ali preko nakazila na TRR. Plačila varno procesira PayPal. Pri uspešno izvedenem plačilu bo kupcu avtomatično dodeljen dostop do prijav na treninge ali do blaga, kupljenega na portalu petrinpilates.si.

Dostava

Spletni portal ponuja storitve in izdelke. Za storitve NI fizične dostave. Izdelke pošljemo s Pošto Slovenije. Kadar so izdelki naročeni do 14e ure, jih odpošljemo še isti dan. Možen je tudi oseben prevzem. 

Garancija

Ponudnik garantira dostopnost portala 24 ur na dan 365 dni v letu. Nedostopnost portala zaradi rednih vzdrževalnih del ali napak ne bo obsegala več kot 10% obratovalnega časa. Ponudnik ne garantira za nestopnost portala zaradi neposodbljene programske opreme ali drugih težav na uporabnikovi strani.

Omejitev odgovornosti

Podjetje 3B global LLC se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost, točnost in popolnost podatkov, objavljenih na tej spletni strani. Prav tako si podjetje pridržuje pravico do spreminjanja vsebine spletne strani brez predhodnega obvestila. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

Informiranje o izdelkih

Podjetje 3B global LLC se po najboljših močeh trudi zagotoviti kvalitetne in strokovne informacije o izdelkih v ponudbi. Informacije na spletni strani petrinpilates.si niso zdravstveni nasveti ali kakršni koli nasveti s povezanega področja, vključujoč počutje, energijo, spanje ipd. Kupec se je dolžan sam informirati o učinkovanju kupljenega izdelka in njegovi primerni uporabi z zdravnikom ali drugim strokovnjakom. 3B global LLC ne prevzema nobene odgovornosti za uporabo kupljenih vsebin. 3B global LLC prav tako ne jamči za verodostojnost in pravilnost podatkov zapisanih na spletnih straneh petrinpilates.si. Obiskovalec se je dolžan sam dodatno informirati o kupljenih izdelkih.

Postopek registracije uporabnikov

Strani spletnega portala Petrinpilates.si so na voljo tako registriranim uporabnikom in v omejenem obsegu tudi anonimnim obiskovalcem spletnega portala. Vsak uporabnik pri brezplačni registraciji prejme svoje geslo. Vsak uporabnik zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom razpolagal izključno sam oz. njegov pooblaščenec.

Naročila in prednaročila

Možnost za oddajanje naročil je 24 ur na dan, vse dni v letu. Obdelava naročila se začne takoj po prejemu naročila preko nakupovalne košarice. Po opravljenem postopku nakupa bo uporabnik preko elektronske pošte prejel obvestilo o prejemu naročila z vsemi potrebnimi podatki o nakupu. Pri tem mora biti kupec pozoren na pravilen vnos podatkov. Postopek nakupa po korakih (sklenitev pogodbe) je dosegljiv na povezavi: https://www.petrinpilates.si/postopek-nakupa

Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo izdelkov, vračilo vplačil

Uporabnik nima pravice do vrnitve kupljenih storitev. 
Želite vrniti izdelek? Noben problem. Omogočamo vračila izdelkov, ki še niso bili odprti ali pa so poškodovani ali je njihova poraba kako drugače otežena ali onemogočena. Odprtih izdelkov brez tehnega razloga vračila ne sprejemamo.

Arhiviranje pogodb

Vse sklenjene pogodbe med ponudnikom in kupcem so arhivirane na sedežu podjetja 3B global LLC, Sharjah Media City, Sharjah, UAE. Vsi računi bodo trajno shranjeni pri ponudniku. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov [email protected].

Avtorska zaščita

Vsebine na spletni strani Petrinpilates.si so last podjetja 3B global LLC. Vsakršno kopiranje, uporaba, objava, distribucija spletnih vsebin oz. posameznih delov le-teh, je brez pisnega dovoljenja podjetja 3B global LLC, prepovedano.

Pritožbe in spori

Za morebitne pritožbe je kupcu na voljo elektronski naslov [email protected]. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V nasprotnem primeru bo reševanje sporov reševalo pristojno sodišče v Sharjah, UAE.

Pomoč in dodatna vprašanja

V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij in vprašanj, ki se navezujejo na našo ponudbo ali uporabo spletnega portala, nam pišite na [email protected].

Varovanje osebnih podatkov

Sestavni del teh Splošnih pogojev poslovanje je tudi izjava o Varovanju osebnih podatkov.

Datum izdaje splošnih pogojev: 01. Maj 2021.