fbpx

Prijave na termine

prijava na termine petrin pilates Maribor

Kako se prijaviti na termine v urniku?

Letos smo se malo posodobili in uvedli elektronsko naročanje na termine. Upam, da vam bo všeč, je zelo enostavno in s tem sistemom imate popoln pregled nad vsemi plačili, obiski, pridobljenimi magičnimi točkami, ki jih lahko koristite ob nakupih kart in še bi se kaj našlo…

Pa gremo lepo po vrsti:

Za prijavo na termin morate imeti uporabniški račun in veljavno karto za pilates. 
Kadar plačate karto preko PayPal-a, dobite dostop takoj, če plačate z neposredno bančno transakcijo (preko TRR), dobite dostop, ko prejmemo plačilo na račun.

Uporabniški dostop dobite s tem, ko prvič izvedete plačilo. Tisti, ki že imate ustvarjen uporabniški račun (vsi iz sezone 2017-18), ste dobili povezavo za spremembo gesla na mail (poglejte, da vam maila ni slučajno vrglo v spam).

Z veljavno karto in prijavo v sistemu je potem zelo enostavno. V urniku samo kliknete “PRIJAVI” (prijavite se lahko na toliko terminov, kot jih imate zakupljenih).

Kadar veste, da se ne boste mogli udeležiti prijavljenega termina, se odjavite iz termina najmanj 4 ure pred terminom. V primeru, da se ne odjavite in vas ni na uro, se šteje termin kot izkoriščen in ga ne morete nadomeščati v drugem terminu. 

veljavnost karte petrin pilates Maribor

Prijavite se lahko za cel mesec naprej (ali tri), da si rezervirate izbran termin. V kolikor niste prijavljeni in pridete na vadbo, ter je dvorana polna, boste žal morali počakati na naslednji termin. Predlagam, da se redno prijavljate na termine, da ne pride do kakšnih nevšečnosti. 

Vse informacije o rezerviranih obiskih, o kupljenih kartah in o številu obiskov imate v svojem uporabniškem računu pod zavihkom Moj pilates. V tem zavihku imate zbrane vse rezervacije, tako da se ne rabite sprehajati po urniku in iskati svojih prijav. 

Po nakupu karte imate 3 mesece čas, da jo začnete koristiti. Torej, če danes kupite karto, vam ne začne danes teči veljavnost (npr 1 mesec), temveč vam začne veljavnost teči komaj s prvo rezervacijo termina. 
Primer:
Saška kupi karto 10.9., vendar ve, da je do 18.10. ne bo v Mariboru, zato naredi prvo prijavo 19.10. zjutraj na Jutranji pilates.
Njena karta tako začne veljati 19.10. in velja en mesec – torej do 19.11. oziroma dokler ne porabi vseh zakupljenih obiskov. V kolikor se Saška odloči, da bo hodila dva tedna po 4x tedensko in ima kupljenih 8 obiskov, ji po dveh tednih (po izkoriščenih obiskih) karta poteče. 


Upam, da sem vam koliko toliko jasno predstavila sistem naročanja. 
Za kakršnakoli vprašanja sem vam na voljo. Kličite, pišite, sms-ajte me :D

Pišite tudi, če kje najdete kakšne napake ali želite kakšno dodatno funkcionalnost. Če je izvedljivo, jo bomo dodali. 

Imejte čudovit dan,
Petra

Vam je vsebina všeč? Pustite komentar...