fbpx

Do nadaljnega se selimo na splet

On-line pilates

Pozdravljeni

Imam manj pozitivno in pozitivno novico. V slogu solidarnosti in preprečevanja širjenja virusa smo bili primorani zapreti vrata dvorane za pilates. Menim, da je tako še najbolje, saj je potrebno čimprej zajeziti bolezen in se ponovno postaviti na noge.

Vsem, ki imate veljavne karte smo jih “zamrznili” in jih aktiviramo takoj, ko se pilates ponovno prične izvajati v obliki skupinskih vadb.

Da pa vmes ne boste brez vadbe, sem za vas pripravila nekaj video posnetkov celotnih ur, na katere se bo možno prijaviti. On-line dostop do teh vadbenih programov bo omogočen z nakupom spletne vadnine, ki znaša simboličnih 14€/mesec. Prijave bodo mogoče od ponedeljka zvečer (16.3), navodila še sledijo.

Vsak teden bodo na voljo nove video vsebine, ki bodo razdeljene na Pilates osnove, Klasični pilates, Pilates Tonus ter Funkcionalni pilates (v obliki HIIT).

Vse bo narejeno tako, da lahko vadbo izvajate kjerkoli, kjer imate dovolj ravne površine, da se lahko vležete na tla in z rokami in nogami “krilite” naokrog 😉

Če imate možnost in je lepo vreme, dajte naredit kakšen pilates zunaj v naravi.

Držim pesti, da se stanje čimprej umiri, da smo vsi zdravi in veseli ter da se ponovno povežemo s svojimi domačimi. Sedaj imamo čudovito priložnost za dolge in izčrpne pogovore, za spoznavanje globin sočloveka in grajenje svojih lastnih planov za naprej.

Želim si, da ostanete vsi zdravi in da se kmalu ponovno vidimo v živo!

Petra

Vam je vsebina všeč? Pustite komentar...